kalk.

Gyorsk.

Kedvező kamatú Volkswagen-hitel magánszemélyeknek és vállalkozóknak új és használt autó vásárlásához.

Volkswagen hitel - VWA Volkswagen márkát senkinek sem kell bemutatni. Adolf Hitler kancellársága alatt támadt az az ötlete Ferdinand Porschénak, hogy gyártsanak egy népautót is a német autóipar már akkor is csúcstermékei mellett. A névadással nem is vacakoltak sokat, elnevezték az autót népautónak, amely németül sem hangzik túl jól, képzeljük el, ha egy magyar márkát így hívnának, és ez állna a kocsi hátulján krómozott betűkkel… Azonban a nevet ma már nem lehet lecserélni, miután mindent túlélt, és igazából nem is fontos, hogy hogyan hívják Európa egyik legmegbízhatóbb autómárkáját. A Volkswagen ma már régen nem népautó, Magyarországon valódi státuszszimbólum, legyen szó a széttuningolt Golfokról vagy a családi autóként használt kiváló típusokról, mint a Sharan és a Touran. Aki körülnézett már az autópiacon, az tudja nagyon jól, hogy a Volkswagen nem törekszik az olcsó autók piaci szegmensének meghódítására (ez világosan látszik a Seat palettájából is, de a Skodák sem tartoznak a legolcsóbbak közé). Viszont éppen ezért tud kiváló minőségű autókat készíteni, amelyeket még évtizedek múlva is agyon lehet tuningolni, és menni fognak a műtét után is. Hogy a márka csúcsautói (Touareg, Phaeton, Eos) mit bírnak, azt senki sem tudja, mert még nem volt annyi idejük, hogy az élettartamukat meg lehetne becsülni. Ez valóban pozitív.

Gépjármű adásvételi szerződés

Ha tehát státuszszimbólumra vágyik, már csak a megfelelő pénzeszközt kell előteremteni rá. Ez pedig most egyszerűbb, mint gondolná. A cégünk által a hitelpiacról kimazsolázott autóhitelek a legjobbak Magyarországon. Alacsony kamat, magas futamidő, rugalmas felvételi feltételek jellemzik.

A Volkswagen-hiteligénylés feltételei: ha magánszemélyként bármilyen Volkswagen személyautót venne, vagy vállalkozóként egy új, esetleg használt Transportert, vagy céges autónak egy reprezentatív, és az Audit megszégyenítő Phaetont, akkor jó helyen jár, mivel nálunk kiváló autóhitelt kaphat használt és új autóra is. A megvenni kívánt jármű árának 75%-át finanszírozza a bank, vagyis csak 25% önerővel kell rendelkeznie (lízingelés esetén csak 20%!).

A hitel felvehető euró vagy forint alapon, utóbbit nem ajánljuk még a jelen gazdasági helyzetben sem, mert a forint gyengélkedése során is sokkal jobbak voltak az euró alapú hitelek. Igaz, hogy ha euróban veszi fel a kölcsönt, a bank 40% önerőt kér.

A Volkswagen-hitel futamideje legfeljebb hét év lehet. Ha használt autót vesz, akkor ügyeljen, hogy a futamidő lejártakor sem lehet 15 évesnél idősebb az autója! Ez bizonyos haszonjármű-konstrukciókra nem igaz (ott idősebb is lehet a kocsi), munkatársaink tájékoztatják a részletekről, ha kéri, hogy keressük meg egy konkrét, személyre szabott ajánlattal.

A legkisebb felvehető összeg 300 000 forint, és az autó legalább 500 000 forintba kell, hogy kerüljön. Számoljon havi törlesztést a hitelkalkulátorral, utána pedig kérje ajánlatunkat. Visszahívjuk vagy e-mailben megkeressük a részletekkel.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal