kalk.

Gyorsk.

Volvo-hitelek olcsón, alacsony törlesztéssel, természetes és nem természetes személyeknek a legjobb hitelközvetítőtől.

Volvo hitelVolvo, vagyis gurulok, gördülök: a meglehetősen lapos név az északi autógyártás csúcsát jelenti. A Volvo mindig volt, és mindig lesz, évtizedek alatt épült fel, és jutott el arra szintre, hogy az autótól és busztól a teherautóig és kamionig mindent gyárt, és olyan óriások tartoznak az érdekeltségébe, mint a Mack és a Renault kamionok, valamint a Nissan teherautó-üzletágát. A Volvo önmagában is garancia mindenre, amit csak egy jó autóról elmondhatunk, de tudnunk kell, hogy a Ford teljes egészében megvette az autógyártó részleget, (amely talán egyszer a BMW-nél köt majd ki) így a minőségi garancia duplán biztosítva van. A Volvo nem tartozik azon autógyárak közé, amely a piac minden szeletét igyekszik lefedni. Bár a C30 kísérlet a kisautók piacának meghódítására, nem biztos, hogy az 5 000 000 forintos belépőár jó kezdés.

Gépjármű adásvételi szerződés

A Volvo egyszóval NAGY autókat gyárt. Méretes szabadidőautókat, hatalmas kombikat, amelyekbe mindent be lehet pakolni, és nagy limuzinokat, amelyek tökéletes reprezentációs eszközök egy cég vagy vállalkozás vezetői, csúcsvezetői számára. A Volvo régebben unalmas, szürke, sőt csúnya autó volt, azonban egyértelmű, hogy a piacon egy ilyen gyár nem tud megélni olyan időkben, amikor a válság egyik napról a másikra, szinte bármikor baltával vágja vissza az eladási adatokat. Így a Volvo váltott, és olyan autókat alkot, amelyek modernek, szépek, és első látásra beléjük lehet szeretni.

Egy Volvót venni így nem nagy kaland, mert valójában pontosan azt kapjuk, amire számítunk. Persze egy autóvásárlás soha ne legyen nagy kaland, sem ha használtat, sem ha újat akarunk venni. A vezetés utána, az igen, de a beszerzés és a mindennapos használat ne rejtegessen meglepetéseket.

Ehhez hozzátartozik az is, hogy a hitel sem tartogat váratlan és – mivel pénzről van szó – kellemetlen meglepetéseket. Cégünk garantálja, hogy önnek csak kellemes meglepetésben lesz része. A magyar autóhitel piac tökéletes ismerete révén a legjobb hiteleket tudjuk kínálni önnek.

Magánszemélyként a futamidő legfeljebb hét év, ha használt autóra veszi fel Volvo-hitelét, akkor az autó a lejáratkor nem lehet idősebb tizenöt évesnél. Forintkölcsön esetén a szükséges önerő az ön részéről a vételár 25%-a, ha lízingeli az autót, és nem megveszi, akkor csak 20%. Ha euróban számoltatja el a hitelt, az önerő az ár 40%-a, illetve, ha lízingel, akkor szintén öt százalékkal kevesebb, 35%.

Kiemelkedő lízingkonstrukciókkal kedveskedünk nem természetes személyeknek, akik autóhitelt akarnak felvenni. 20% önerő forint vagy euró alap esetén, és nyolcéves futamidő: kiváló feltételek! A legkisebb hitelösszeg 300 000 forint, az autó árának pedig el kell érnie az 500 000 forintot. A hitelkalkulátorral kiszámolhatja előzetesen is a törlesztés nagyságát. Utána kérje személyre szabott ajánlatunkat. Kötelezettségvállalás nélkül segítünk önnek!

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal