Egyszerűen

Gyorsk.

Használtautó hitel - online kalkulátor

Ha nem új autó vásárlásában gondolkodik, hanem használt autót venne, jó helyen jár. Egyedülállóan kedvező használtautó hitel feltételeinkkel biztosan nem veszt rajta.

Több éves gyakorlatunk biztosítja, hogy a legjobb helyre fordul, ha használt autó vásárlásához szeretne hitelt igényelni. Miközben ön esetleg eltéved a dzsungelben, amelyet a különféle ajánlatok jelentenek, addig nálunk azoktól kaphat segítséget, akiknek mindennapi rutin a hitelügyintézés.

HASZNÁLTAUTÓ HITEL KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi autóhitelt kíván felvenni? Az autóhitel felvételéhez szükséges önerő adás-vétel finanszírozásnál lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%.
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az autóhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A használtautók piaca jelenleg sokkal jobban áll, mint az új autóké.

Vannak, akik szerint mindenképpen érdemesebb használt autót venni, nem azért, mert ma már nem lehet rendes autókat kapni, hanem azért, mert egy néhány éves használtautó pénzben már nem ér annyit, mint amekkora a valódi eszmei értéke. És akkor már inkább egy bejáratott autóra költsük a pénzünket vagy a használtautó hitelt, ne egy újra. Hogy melyek a használtautó vásárlása melletti érvek? Egy hároméves autón már kijöttek olyan hibák, amelyeket esetleg meg kell javíttatni. Összekopott, nem kell kímélni, bejáratni, a gyár tudja, hogy milyen fejlesztéseket kell rajta végrehajtani, stb. Van, aki azt mondja, hogy három-négy éves autót kell venni, mások a hét-nyolc évesekre esküsznek, mert azokon már valóban minden ki van cserélve, valószínűleg túl van a nagyszervizen, és így egy teljesen jó állapotban levő autót kapunk a használtautó hitel felvétele után.

De, hogy ne csak emlegessük a használtautó (és teherautó, kishaszonjármű) megvételéhez igénybe vehető hitel és lízing konstrukciókat, hanem be is mutassuk azokat, menjünk sorjában. Először a magánszemélyeknek szóló használt autó hiteleket mutatjuk be. Felhívjuk a figyelmét, hogy magánszemélyeknek kiváló autólízingeket is kínálunk használt autó megszerzéséhez.

Tehát magánszemélyek euró vagy forint alapon vehetnek fel használtautó hitelt. Előbbi esetben az autó árának 40%-át kell önerőként bemutatni, míg utóbbiban csak 25%-ot. Itt tehát az ügyfélnek kell választania, hogy magas önerővel vesz fel alacsonyabb kamatú hitelt, vagy inkább alacsonyabb önerővel magasabb kamatú használtautó kölcsönt. Értelemszerűen ahol magasabb az önerő, tehát az euró alapú használtautó kölcsönnél, ott kisebb lesz a törlesztés, mint a forint alapnál, ahol viszont kezdetben, a felvételkor akár százezrekkel is kevesebb készpénzt kell tudni bemutatnia.

A használtautók hitelezésénél fontos kondíció, hogy nem lehet idősebb 12 évesnél a kocsi, amikor a hiteligénylést benyújtja, és a futamidő lejártakor sem lépheti át az autó életkora a 15 évet.

Szintén figyelembe kell venni, hogy csak 300 000 forintnál értékesebb használtautó megvételéhez lehet felvenni hitelt. Az autó árának pedig meg kell haladnia az 500 000 forintot.

Használtautó hitel kalkulátor

A fenti használtautó hitel kalkulátor segít önnek a törlesztőrészlet kiszámításában. Adatainak megadása után irodánkban kiszámolunk mindent. Ha jobban szereti a kevésbé személyes kapcsolatot, akkor emailben tájékoztatjuk a részletekről. Természetesen a használtautó hitel igénylésének elindítása semmilyen következménnyel nem jár, bármikor díjmentesen elállhat az igény benyújtásától.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Facebook
Oldal