kalk.

Gyorsk.

Autó kölcsön felvétele

Az autókölcsön egy magánszemélyek és vállalkozások által is igénybe vehető finanszírozási forma, amelyben a hitelre vásárolt új vagy használt autó (személy- vagy haszongépjármű) képezi a fedezetet a bank számára.

Autókölcsön menüpontAz ügymenetet a lehető legjobban leegyszerűsítettük, a kölcsön folyósítása akár 3-5 munkanap alatt megtörténik. Autó kölcsön alatt elsősorban az autóvásárlási kölcsönt értjük, de tágabb értelemben ide sorolandó minden autófinanszírozással kapcsolatos konstrukció. Melyek ezek? Az első a már említett autóvásárlási kölcsön, amely új és használt gépjárművek vásárlásakor folyósítanak, a második a kifejezetten BAR-listás ügyfelek számára kifejlesztett termék, a BAR-listás autókölcsön, a harmadik a hitelkiváltás, amely meglévő kedvezőtlen, drága autóhitelének lecserélésére szolgál, végezetül pedig a gépjárműfedezetes kölcsön, amelynek keretében meglévő autójára vehet fel hitelt, tehát az autó egyfajta jelzálogtárgyként funkcionál.

Kollégáink több éves autófinanszírozási tapasztalattal rendelkeznek, így dicsekvés nélkül állíthatjuk, hogy biztosan megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb konstrukciót (CASCO, NOCASCO, HUF, EUR stb.), mégpedig rendkívül gyorsan: ha nem játszanak közre rendkívüli körülmények, akkor egy héten belül megérkezik a szükséges összeg számlájára.

Weboldalunkon számos online kalkulátort talál, amelyek segítségével előzetes becslést készíthet a várható költségekről, mindössze a futamidőt (ezt egy és nyolc év között választhatja meg - amennyiben magánszemélyként igényel, úgy egy és hét év között) és a kívánt hitelösszeget szükséges megadnia (ez minimum 300 000 Ft kel, hogy legyen).

AUTÓ KÖLCSÖN KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mekkora összegű kölcsönt kíván felvenni? Az autókölcsön felvételéhez szükséges önerő adás-vétel finanszírozásnál lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%.
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az autókölcsön futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy az autókölcsön kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Az autókölcsön passzív BAR-listás (ma már KHR-listának hívják) ügyfeleink számára is elérhető, a különbség a normál autóhitellel összevetve mindössze annyi, hogy egy kezest kell hoznia. A passzív BAR-listás státusz azt jelenti, hogy a tartozás, amely miatt az ügyfelet adóslistára tették, már kiegyenlítésre került.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal