kalk.

Gyorsk.

Személyi hitel, személyi kölcsön helyett

Ha elutasították személyi hitel kérelmét, vagy nem tud elegendő havi bevételt felmutatni, és így meg sem próbál szabad felhasználású hitelhez jutni, akkor is van megoldás.

Személyi hitel helyett, de annál sokkal kedvezőbb feltételekkel és gyorsabban juthat autófedezetes gyorshitelhez.

SZEMÉLYI HITEL HELYETT KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi hitelt kíván felvenni?
Évjárat: év / A jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: A hitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy a hitelkalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Csupán személyazonosságát igazoló iratait, a megterhelt autó papírjait és jövedelemigazolást kell bemutatnia.

Az alábbiakban elolvashatja el a személyi hitelt kiváltó autófedezetes kölcsön részletes kondícióit:

Autója EuroTax értékének 60-80%-át veheti fel. Passzív BAR-listás státusza sem jelent problémát, csupán egy kezest kell bevonnia a hiteligényléshez. Az igény benyújtásától számolva 3-5 napon belül megkapja az igényelt összeget. A hitel futamideje maximum 8 év (magánszemélyek esetében 7 év).

Kérdése van? Böngéssze oldalunkat, minden lényeges kérdésre választ kaphat! Telefonszámunk: 06706089363

Olcsó személyi hitel, alacsony kamat, egyszerű ügyintézés! Emberi ügyintézés, egyszerű pénzhez jutás!

Ha körülnézett már a személyi hitelek piacán, és nem a mi oldalunk az első, amit megtalált, akkor bizonyára ön is szembesült a személyi hitelek elképesztő kamataival, az esetleges ügyintézési bonyodalmakkal. A személyi hiteleket olyan botrányok övezték hazánkban, amelyek miatt csoda, hogy ez a hitelforma egyáltalán még létezik. Különösen, ha figyelembe veszi, amit mi tudunk ajánlani önnek. A személyi hitel helyett felvehető, annál fényévekkel jobb kondíciókkal rendelkező autófedezetes gyorshitelt.

A személyi hitelek lényege, hogy az adós csak a fizetésével vagy bármilyen egyéb jövedelmével fedezi a hitelt, és hogy rövid lejáratra szól. Sajnos ez azt is jelenti, hogy csillagászati kamatokat kell fizetni. A folyósító intézet ugyanis a személyi hiteleket valamilyen oknál fogva mindig kockázatosnak ítéli, teljesen mindegy, hogy milyen hitelről, milyen adósról van szó. Általános felfogás, hogy aki személyi hitelhez akar jutni, azt megsarcolják, pedig a személyi hitelek gyakran egyszerű, alapvető igényeket elégítenek ki, például az áruhitelek is ide tartoznak, de mért kellene kifacsarni az utolsó fillért is abból, aki nyaralni akar és lazítani egyet a feszített mindennapokon? Míg szerencsésebb történelmi helyzetű országokban az életet megkönnyítő háztartási gépekre nem kell hitelt felvenni, és egy nyaraláshoz (nem is beszélve egy belföldi nyaralásról!) sem kell a bank segítségét kérni, addig nálunk nem csak, hogy kölcsönre van szükség, de ráadásul olyan kölcsönhöz lehet csak hozzájutni, amely elképesztően rossz kondíciókat kínál. Hogy miért? Erre a kérdésre nem könnyű a válasz, de talán azért, mert a személyi kölcsönben a bankok csak azt látják, hogy itt van egy adós, aki csak a fizetésével felel a kölcsönért, vagyis, ha az nincs – mert elbocsátják, lerokkan, meghal –, akkor bukunk. Ez finoman szólva is gyomorforgató magatartás, ne is foglalkozzunk tovább vele.

Szabad felhasználású + hitelkalkulátor

Személyi kölcsön helyett gépjárműfedezetes gyorskölcsön. Ez egyesíti a személyi hitel előnyeit (gyors, szabadon felhasználható), viszont minden hátrányát kiszűri (magas kamat, rövid futamidő, sokszoros visszafizetési arány).

Mielőtt azt gondolná, hogy ez komolytalan ötlet, és ilyen nincs, használja a hitelkalkulátort, hogy leellenőrizze, valóban egyedülállóan jó hiteleket kínálunk önnek!

Az általunk kínált hitel egyfajta egyszerű jelzáloghitel: ön a meglevő autója terhére pénzt vesz fel, vagyis jelzálogtárgyként, fedezetként felajánlja a kocsit a banknak arra az esetre, ha nem fizetne (soha ne történjen meg). Hogy ez mit jelent?

Tegyük fel, hogy van egy egymillió forint EuroTax-értékű autója. Ekkor mi olyan hitelszerződést kínálunk önnek, amellyel megkaphatja az érték 60-80%-át, vagyis 6-800 000 forintot készpénzben vagy a számlájára. Cserébe a bank a futamidő lejártáig nem engedi eladni az autót (értelemszerűen, hiszen akkor nem lenne jelzálogtárgy). Ha ön rendesen fizet, semmi sem történik, a hitel egyszerűen lejár. Ha nem fizetne valamiért, és a bankkal sem tud megállapodni, akkor a bank elárverezi az autót, hogy így némi pénzhez jusson. Ez a banknak bukás, és természetesen önnek sem jó, tehát valószínűleg csak a legvégső esetben kerülhet rá sor.

Lássuk az alternatív személyi hitel feltételeit:

Magánszemélyek legfeljebb hétéves futamidővel juthatnak kedvező hitelhez, nem lakossági ügyfelek viszont akár nyolcéves futamidőt is választhatnak. Ha természetes személyként kíván autófedezetes gyorshitelt igényelni, akkor forint vagy euró alapú hitelek közül választhat. A kamat mindkét esetben nagyon kedvező, önerő nincs. A bank azzal tudja a legjobb kondíciókat biztosítani, hogy ön a saját tulajdonában levő autóval, kisteherautóval vagy hasonló járművel fedezi a hitelt. Ezzel a bank lefedi magát. A hitellel kapcsolatos feltételek: a bevont autó legfeljebb nyolc éves lehet, a hitel futamidejének lejártakor sem lehet öregebb 15 évesnél. Az autó EuroTax-értékének 60-80%-a vehető fel hitelként, és a kölcsön szabad felhasználású, vagyis bármire fordítható. Magánszemélyként hét év a maximális futamidő, nem lakossági ügyfélként viszont már nyolc év.

A hitelkalkulátorral számítást végeztethet az autófedezetes gyorshitel havi törlesztését illetően. Ha úgy véli, hogy vállalni tudja a havi terhet, akkor kérje, hogy munkatársaink indítsák a folyamatot. Ha rábólint ajánlatunkra, akkor 2-6 nap múlva bankszámláján lehet a pénz.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal