kalk.

Gyorsk.

Busz hitel - busz vásárlása hitelből

BuszA hitelpiac egy kis részét alkotják csak a buszokra és a teherautókra, pótkocsikra felvehető hitelek. Ennek oka érthető: nagyon kevés cég vesz buszt, néhány utazási iroda, állami vállalat és komolyabb magáncégek, sportklubok, ráadásul a Magyarországon futó buszok átlagéletkorát elnézve, ha egyszer egy jogi személy buszt vásárol, utána már jó ideig nem fog azon gondolkodni, hogy le kellene cserélni a járművet.

A pótkocsikkal és félpótkocsikkal ugyanez a helyzet: mivel évtizedeket kibírnak, nemigen éri meg a bankoknak olyan hitelekkel foglalkozni, amelyeket ilyen tartós fogyasztási cikkek megvásárlására költenek.

A buszhitelt és a teherautó hitelt igénylő ügyfél ugyanis lehet, hogy ritka vendég a bankoknál, azonban velük is foglalkozni kell. Mi azt tekintjük elsődleges célunknak, hogy azokat a vásárlókat is kiszolgáljuk, akikkel mások esetleg nem foglalkoznak, és számukra is a legjobb szolgáltatást, illetve, jelen speciális esetben a legjobb teherautó- és buszhitelt nyújtsuk.

Melyek tehát a busz hitel és a teherautó hitel (nem felejtkezve meg a pótkocsikról sem) legfőbb jellemzői?

Már 25% önerőtől felvehető, vagyis önnek elég a vételár negyedét felmutatnia, a többit kipótolja a bank. A hitel felvehető frankban és euróban is, ami még olcsóbbá teszi a kölcsönt. Bármilyen életkorú jármű vásárlásához felvehető, a futamidő legföljebb öt év (60 hónap). Azonban arra ügyelni kell, hogy ha használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél! Egy 9 éves buszra tehát csak három éves futamidőre vehető fel a hitel!

A hitelre vásárolt járművek - busz, teherautó - állagának megóvásáról is gondoskodni kell, hiszen ha nem vigyázunk, még a hitel- tartozás teljes visszafizetése előtt tönkremehet a jármű: emiatt ajánljuk jó minőségű gépjárműfedő vagy teherautó ponyva használatát, amely megfelelően véd az időjárás viszontagságaival szemben.

Igényelheti a hitelt úgy, hogy az összegben mindjárt benne van a casco is. Mivel a válság senkit sem kímél, az autóbusz és a teherautó hitel igénylői pedig elsősorban a manapság különösen érintett vállalkozási szektorból kerülnek ki, ezért lehetősége van türelmi időt kérni a törlesztés során, illetve a vállalkozói hiteleknél bevált ciklikus tőketörlesztést is igényelheti. Végül: a hitel kedvező kondíciói közül nem maradhat ki az áfakölcsön lehetősége sem!

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal